Λίγα Λόγια για εμάς

Η εταιρεία ReaktoR δραστηριοποιείται στον χώρο των ανακαινίσεων και ενεργειακής αναβάθμισης κατοικιών. Όπως και της Νέας Κατασκευής κατοικιών.

Βασική αρχή μας είναι η εξής:

‘’Προσφέρουμε Yψηλή αισθητική στην Βέλτιστη τιμή’’

Η ομάδα μας δραστηριοποιείται από το 1990 στον χώρο των ανακαινίσεων και νέων κατασκευών και αποτελείται από:

  • Πολιτικούς Μηχανικούς
  • Ηλεκτρολόγους-Μηχανολόγους  Μηχανικούς
  • Σύμβουλους Επιδοτήσεων και Χρηματοδότησης
  • Διακοσμητές
  • Σχεδιαστές
  • Έμπειρους Τεχνικούς

Η μεγάλη εμπειρία της εταιρείας μας και η πολύχρονη συνεργασία μας με Επώνυμους Κατασκευαστές Υλικών  μάς επιτρέπει να επιμένουμε και να επιτυγχάνουμε:

“Υψηλή Αισθητική στην Βέλτιστη τιμή’’.

Βασικά χαρακτηριστικά μας είναι η εμμονή μας στην λεπτομέρεια και η συνεχής παρακολούθηση των νέων τεχνολογιών παγκοσμίως.

Χρησιμοποιώντας νέες μεθόδους παράγουμε το Μέγιστο Αποτέλεσμα στην Καλύτερη Δυνατή τιμή. Θα χαρούμε να μοιραστούμε μαζί σας  την Αγάπη μας για Δημιουργικότητα….

Κοινωνική Ευαισθησία

Στόχος μας είναι όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας να μπορούν να ζουν σε ένα χώρο όμορφο που τους κάνει να αισθάνονται ευχάριστα, κι αυτό το επιτυγχάνουμε προσφέροντας Έργα Υψηλής Ποιότητας στις Βέλτιστες τιμές.

Στόχος μας όλοι και περισσότεροι να μπορέσουν να κατασκευάσουν το νέο τους σπιτικό από την αρχή με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές. Τόσο ενεργειακά και τεχνολόγικά όσο και αισθητικής.

Στόχος μας είναι όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες να μπορούν να προσθέσουν Υψηλότερη Αξία στα ακίνητά τους ανακαινίζοντάς τα με τον βέλτιστο τρόπο, κι αυτό το επιτυγχάνουμε βασιζόμενοι στην Εμπειρία μας και το Καταρτισμένο Τεχνικό Προσωπικό μας όσο και τις μακροχρόνιες σχέσεις που έχουμε με κατασκευαστές υλικών.

Μάλιστα, η εταιρεία μας διαθέτει συμβούλους οι οποίοι μπορούν να εξασφαλίσουν χρηματοδότηση και επιδοτήσεις για την ανακαίνιση ή την νέα κατασκευή του ακινήτου σας.

Το Όραμά μας είναι  η Τεχνογνωσία και η Εμπειρία μας να γίνει η βάση για:

  • Το Μέγιστο αισθητικό αποτέλεσμα στον χώρο τον οποίο καθημερινά ζείτε
  • Την Μέγιστη αύξηση της αξίας του ακινήτου σας
  • Όλα αυτά στην καλύτερη δυνατή τιμή, με την μέγιστη δυνατή ποιότητα

Θα χαρούμε να μοιραστούμε το Όραμά μας μαζί σας…

Μετά Τιμής

ReaktoR Group Team