Με το πακέτο Let’s Create έχετε την δυνατότητα να χτίσετε και να προσαρμόσετε το πακέτο ανακαίνισης στα δικά σας μέτρα δίνοντας σας απεριόριστες  δυνατότητες  επιλογής υλικών για να επιτύχουμε το ακριβή προϋπολογισμό που έχετε σχεδιάσει.

Παίξτε με τα χρώματα, επιλέξτε υλικά μέσα από τον ιδικά διαμορφωμένο κατάλογο μας και σχεδιάστε  το μπάνιο, την κουζίνα, το σαλόνι των ονείρων σας.

Το  Πακέτο Let’s Create  είναι πραγματικά ευέλικτο και σας δίνει την δυνατότητα  να ανακαινίσετε στοχευμένα ένα μόνο χώρο του σπιτιού σας ολικώς ή ακόμη και μερικώς ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας.

h

Ολική Ανακαίνιση Μπάνιου

Ανάλογα με το προσωπικό σας γούστο μοντέρνο ή κλασικό ο διακοσμητής μας θα σας ενημερώσει για τις νέες τάσεις της μόδας και μαζί σας θα σχεδιάσει  το καινούργιο σας  μπάνιο. Οι επιλογές είναι πολλές από τα πλακάκια μέχρι τα είδη υγιεινής.

Αν έχετε  πολύ χαμηλό προϋπολογισμό μην ανησυχείτε .Με την επιλογή μερικής ανακαίνισης  χώρου μπορείτε να αλλάξετε μόνο τις μπαταρίες του μπάνιου σας ή να επισμαλτώσετε την παλιά μπανιέρα και τον νιπτήρα σας κάνοντας  χρήση τις ειδικές τιμές που θα είχατε σαν να αλλάζατε όλο σας το σπίτι.

h

Αλλάζω κουζίνα και Σαλόνι

Πραγματική μας ευχαρίστηση να σας δούμε με ένα πλατύ χαμόγελο όταν  δείτε το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι και με αυτό το πακέτο αναλαμβάνουμε να σας ανακαινίσουμε την κουζίνα και το σαλόνι μαζί.

Σχεδιάζουμε την κουζίνα σας βήμα βήμα με κάθε λεπτομέρεια για το που θα τοποθετηθεί το κάθε ντουλάπι και συρτάρι και το ποια θα είναι η χρήση του στοχεύοντας στον εργονομικό σχεδιασμό της εξοικονομώντας χώρο άνεση και χρήματα.

Αντικαθιστούμε το παλαιό σας πάτωμα με καινούργιο από πλακάκι ή laminate αλλάζουμε όλους τους παλαιούς μπριζο-διακόπτες με καινούργιους που ταιριάζουν με την αισθητική της κουζίνας σας και χρωματίζουμε τους τοίχους ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Αλλάζοντας το σαλόνι μας σημαίνει ότι ξηλώνουμε το παλαιό μας πάτωμα και τοποθετούμε καινούργιο της επιλογής μας (πλακάκι ή ξύλο) αλλάζουμε όλους τους παλαιούς μπριζο-διακόπτες και ηλεκτρολογικό πίνακα και  τοποθετούμε αναμονές ενσύρματου internet σε όλο τον χώρο.

Κατανοώντας ότι στο σαλόνι και στην κουζίνα περνάμε τις περισσότερες ώρες στο σπίτι, εάν αρχιτεκτονικά μας επιτρέπεται,  μπορούμε να ενώσουμε Σαλόνι και Κουζίνα και να δώσουμε μία νέα διάσταση στον χώρο σας.

Οι επιλογές μας  που σας προσφέρουμε σε αυτή την περίπτωση εγγυώνται ένα μοναδικό αποτέλεσμα που δίνει μία νέα αισθητική στον χώρο που ζείτε.

Προσθέτουμε κατασκευές από γυψοσανίδα και ειδικό φωτισμό που μετατρέπουν τον σαλόνι σας σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής.

h

Αλλάζω μόνο δάπεδα

Ανακαίνιση των δαπέδων σε μοναδικές προνομιακές τιμές σε πολλά χρώματα και σχέδια από πλακάκι ή γρανιτοπλακάκι, ξύλινα δάπεδα, δάπεδα Laminate

h

Νέα Εσωτερικά Κουφώματα

Αναβαθμίστε εύκολα την αισθητική του σπιτιού σας αλλάζοντας τα εσωτερικά σας κουφώματα.

background-image_3 h

Ενεργειακό τζάκι

Αναβάθμιση του παλαιού σας τζακιού σε ενεργειακό, αερόθερμο με εγκατάσταση καναλιών σε όλα τα δωμάτια ή με τζάκι λέβητα-νερού κρατώντας τα υπάρχοντα σώματα.

Στην περίπτωση που δεν διαθέτει τζάκι ο χώρος σας μπορεί να τοποθετηθεί καινούργιο εξ’ αρχής.

h

Τοποθέτηση γυψοσανίδας

Δημιουργούμε εσωτερικούς φωτισμούς παίζοντας με το φως, βιβλιοθήκες και ράφια με εσωτερικούς φωτισμούς τοίχους και επενδύσεις τζακιών. Το αποτέλεσμα  αισθητικά είναι μοναδικό και δίνει ένα ξεχωριστό στυλ στο σπίτι σας.