Πακέτο Let's Build

Με το πακέτο ‘’Let’s Build’’ η Reaktor Group σάς παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να ανεγερθεί η νέας σας κατοικία.

Είναι αλήθεια ότι να κατασκευάσει κάποιος ένα ακίνητο από το μηδέν μπορεί να είναι μια πολύ δύσκολη και πολύπλοκη υπόθεση.

Η ReaktoR Group βρίσκεται κοντά σας για να μετατρέψει κάτι που για τους περισσότερους είναι μια δύσκολη εμπειρία, σε κάτι πολύ δημιουργικό.

Σε μία νέα κατασκευή η οποία θα γίνει με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές αισθητικής και τεχνολογίας.

Χωρίς να χρειάζεται ο ιδιοκτήτης να μεριμνά για τον συντονισμό ενός μεγάλου αριθμού μηχανικών (project manager, αρχιτέκτονας, πολιτικός μηχανικός, μηχανολόγος, διακοσμητής),  και τεχνικών όπως και διαδικασίες κουραστικές όπω εγκρίσεις πολεοδομίας, ΙΚΑ κτλ

Κι όμως η κατασκευή μπορεί να είναι κάτι όμορφο και μια δημιουργική διαδικασία για τον ιδιοκτήτη.

Η ομάδα μας είναι κοντά σας, είναι εδώ για να φροντίσει για εσάς

Κατάρτιση Προϋπολογισμού

Κατάρτιση Προϋπολογισμού

Το πρώτο βήμα και ίσως και από τα σημαντικότερα είναι η κατάρτιση του προϋπολογισμού της νέας κατασκευής.

 

Η ReaktoR Group διαθέτει ομάδα μηχανικών η οποία θα σας βοηθήσει να δομήσετε τις προδιαγραφές του έργου σας. Σε συνάρτηση με τον διαθέσιμο προϋπολογισμό, τις προσωπικές σας ανάγκες και τα δεδομένα του οικοπέδου σας.

 

Οι μηχανικοί μας θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τα διαθέσιμα υλικά κατασκευής, τις τεχνολογίες που είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν, τις αρχιτεκτονικές λύσεις και πώς αυτά επηρρεάζουν τον τελικό προϋπολογισμό του έργου.

 

Στο τέλος αυτού του σταδίου μαζί με την ομάδα μας θα έχετε καταρτίσει τον προϋπολογισμό της κατασκευής που θα εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες σας.

 

Και το καλύτερο από όλα:
Η εταιρεία μας θα αναλάβει να τον υλοποιήσει μέχρι τέλους με δέσμευση να μην υπάρξουν ανατιμήσεις ή αλλαγές στις τιμές!

Έκδοση Οικοδομικής Άδειας

Έκδοση Οικοδομικής Άδειας

Η ομάδα μας αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες που χρειάζονται για την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

Σύμφωνα με τις επιλογές σας εκπονηθούν οι αρχιτεκτονικές μελέτες, μηχανολογικές μελέτες, στατικές κι ό.τι άλλο έγγραφο μηχανικού απαιτηθεί για το οικόπεδό σας θα το φροντίσει η ομάδα μας.

 

Επίσης όλες οι επικοινωνίες, συντονισμός με τις οικίες υπηρεσίες (π.χ. πολεοδομία, ΙΚΑ)

 

Έτσι ώστε να εκδοθεί το συντομότερο δυνατό η σωστή οικοδομική άδεια που θα επιτρέψει την απρόσκοπτη υλοποίηση του οικοδομικού σας έργου.

Μελέτη Εφαρμογής

Μελέτη Εφαρμογής

Παράλληλα με την έκδοση της οικοδομικής άδειας η κατασκευαστική μας ομάδα ετοιμάζει τα τελικά σχέδια και λεπτομέρειες υλοποίησης.

 

Μαζί με τους αρχιτέκτονές της ReaktoR Group θα επιλέξετε τα υλικά που εκφράζουν το ύφος και τις επιθυμίες σας.

 

Θα καταρτιστούν 3D απεικονίσεις της κατασκευής και των φινιρισμάτων της.
Θα σας δοθεί ακόμη και η δυνατότητα περιήγησης στην μελλοντική κατασκευή μέσω Virtual Reality τεχνολογιών.

Υλοποίηση Κατασκευής

Υλοποίηση Κατασκευής

Από την αρχή μέχρι το τέλος της κατασκευής η ομάδα της ReaktoR θα φροντίσει η υλοποίηση να γίνει σύμφωνα με τα προδιαγεγραμμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και στην υψηλότερη ποιότητα.

Το τεχνικό προσωπικό που θα εργαστεί στο έργο σας αποτελεί μόνιμο προσωπικό της εταιρείας, με πολυετή συνεργασία στα εκατοντάδες  έργα που η εταιρεία μας έχει αναλάβει.

Το τεχνικό μας προσωπικό αποτελεί θεμέλιο λίθο για την ύψιστη ποιότητα των κατασκευών της ReaktoR.

Η άψογα καταρτισμένη τεχνική μας ομάδα τελεί υπό την συντονισμό της Τεχνικής Διοίκηση η οποία αποτελείται από εξαιρετικά έμπειρους μηχανικούς.

Και πάνω από όλα:
Σε κάθε στιγμή του έργου, ο υπεύθυνος μηχανικός θα είναι στην διάθεσή σας για να σας εξηγήσει την πορεία του έργου, τα χρονοδιαγράμματα υλοποίησης του κάθε σταδίου και για να λύσει κάθε σας απορία. 

Γνωρίζοντας ότι η επικοινωνία σε μια κατασκευή είναι εξαιρετικά σημαντική, η εταιρεία μας έχει επενδύσει στην εφαρμογή ηλεκτρονικών μέσων και λογισμικού για την ταχύτατη επικοινωνία.

Ιδιαιτέρως με τον ιδιοκτήτη, έτσι ώστε να αισθάνεται την ασφάλεια ότι η κατασκευή της κατοικίας του υλοποιείται με τον βέλτιστο τρόπο.

Παράδοση Έργου/Εγγύηση

 

Παράδοση Έργου/Εγγύηση

Η Παράδοση του Έργου πραγματοποιείται σύμφωνα με όλες τις παραμέτρους που έχουν σχεδιαστεί/συμφωνηθεί.

 

Με τον βέλτιστο τρόπο και την υψηλότερη ποιότητα και προδιαγραφές το ακίνητό σας παραδίδεται έτοιμο με το ''κλειδί στο χέρι''. Μάλιστα συνοδεύεται από εγγύηση καλής λειτουργίας με την ομάδα της ReaktoR Group να είναι κοντά σας για ό,τι χρειαστείτε.