Πακέτο All Inclusive

Επιλέγοντας το πακέτο All Inclusive έχετε την δυνατότητα να ανακαινίσετε πλήρως τον χώρο σας σε προνομιακή τιμή (σας παρέχουμε 10% έκπτωση).

Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε μία νέα Υψηλή Αισθητική στο ακίνητό σας σύμφωνα με τις διεθνείς τάσεις Αρχιτεκτονικής και Σχεδιασμού και ταυτόχρονα να αυξήσετε σημαντικά την αξία του.

Σας δίνουμε την δυνατότητα να ενσωματώσετε τις Τεχνολογίες και Τεχνοτροπίες που επικρατούν διεθνώς που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σας και θα διαφοροποιήσουν το ακίνητό σας από αυτά που υπάρχουν στην αγορά.

Η ReaktoR με την πολυετή της πείρα στην ανακαίνιση έχει αναπτύξει ένα δικό της δίκτυο Επώνυμων και Αξιόπιστων Κατασκευαστικών Οίκων και έτσι μπορεί και εγγυάται την άριστη ποιότητα των υλικών που εσείς θα επιλέξετε στις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς.

Η ReaktoR μοναδική στον χώρο των ανακαινίσεων διαθέτει το δικό της προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, γεγονός που εξασφαλίζει την Υψηλότερη Ποιότητα Αποτελέσματος στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Ανάλογα με την επιφάνεια του χώρου σας, προσφέρουμε τα κάτωθι Προνομιακά Πακέτα:

Αποξηλώσεις

Επιλέξτε εσείς σε συνεργασία με τον μηχανικό της εταιρείας μας την διαρρύθμιση της οικίας σας έτσι ώστε να σας εξασφαλίζει μία διαβίωση με τις πιο μοντέρνες προδιαγραφές.

Στην συνέχεια αναλαμβάνουμε να υλοποιήσουμε το νέο σχέδιο και διαρρύθμιση της ιδιοκτησίας σας ξεκινώντας με:

 • Αποξήλωση και απομάκρυνση των στοιχείων που επιλέχθηκαν που έχετε αποφασίσει
 • Αποξήλωση παλαιών υδραυλικών εγκαταστάσεων και μπάνιου.
 • Αποξήλωση της παλαιάς κουζίνας και παλαιών ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων.
 • Καθαίρεση τοίχων ως αισθητική παρέμβαση όπου επιβάλλεται.

Πρωταρχικό και βασικό μέλημά μας ο Καθημερινός Καθαρισμός Όλων των χώρων και η ελάχιστη δυνατή όχληση.

Για το Μπάνιο Σας

Επιλέξτε εσείς το μπάνιο που σας αρέσει στο χρώμα και  στο στυλ που σας αρέσει μέσα από ένα ευρύ κατάλογο που σας παρέχει το πακέτο All inclusive. Σε συνεργασία με τους μηχανικούς της εταιρείας μας σχεδιάστε το μπάνιο των ονείρων σας.

Στην συνέχεια αναλαμβάνουμε:

 • Τοποθέτηση νέας υδραυλικής εγκατάστασης και νέο κεντρικό αποχετευτικό σύστημα σύμφωνο με τις σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές.
 • Τοποθέτηση όλων των νέων ειδών υγιεινής (μπαταρίες, στήλη, καμπίνα με κρύσταλλο ασφαλείας ή μπανιέρα, έπιπλο μπάνιου με νιπτήρα και πλακάκια κτλ).

Για τη Κουζίνα σας

Τοποθέτηση κουζίνας με άπειρες επιλογές  χρώματος και στυλ φτιαγμένες στα μέτρα σας. Η ReaktoR σας δίνει την δυνατότητα να σχεδιάσετε με την βοήθεια του διακοσμητή μας  την δικιά σας κουζίνα έτσι όπως πάντα ονειρευόσασταν.

Στην συνέχεια τοποθετούμε:

 • Το δάπεδο, τα ντουλάπια, τα πόμολα, συρτάρια με φρένα και με μηχανισμούς, τα πλακάκια τον φωτισμό πάγκου της κουζίνας, inox βάση νεροχύτη, απορροφητήρα και κάδο απορριμμάτων.
 • Τοποθετούμε νέα υδραυλική εγκατάσταση και νέο κεντρικό αποχετευτικό σύστημα σύγχρονων προδιαγραφών.
 • Τοποθετούμε  νέας ηλεκτρολογικής εγκατάστασης με καινούργιους μπριζο-διακόπτες που ταιριάζουν με την αισθητική της κουζίνας σας.

Βάψιμο / Ελαιοχρωματισμοί / Επιχρίσματα

 

Η ReaktoR ενημερώνεται συχνά για τις νέες τάσεις της μόδας και χρώματα που επικρατούν κάθε χρόνο και είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρέχει ένα ευρύ κατάλογο χρωμάτων που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι από επώνυμους κατασκευαστές και οι τεχνικές του έμπειρου προσωπικού μας εξασφαλίζουν ότι οι ελαιοχρωματισμοί του σπιτιού σας θα μείνουν για μια ζωή!

HI TECH Home

 

Με κάθε πακέτο All Ιnclusive η ReaktoR σας παρέχει δωρεάν ενσύρματη παροχή Ιnternetγια μέγιστη ταχύτητα σε όλο το σπίτι αναβαθμίζοντας το σε ΗΙ ΤECH Home.

Έχετε την δυνατότητα να συνδέσετε διάφορες συσκευές σας στο Internet όπως Τηλεόραση, Τηλέφωνο, Ψυγείο, Φούρνο ή απλά τους υπολογιστές σε όλο σας το Σπίτι.

Αναβαθμίστε την ιδιοκτησία σας σε “HighTechHome” αυξήστε την αξία του και διαφοροποιήστε το από αυτά που υπάρχουν στην αγορά.

Ηλεκτρολογικές Εργασίες

Η ηλεκτρολογική εγκατάσταση ενός ακινήτου είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία μίας ανακαίνισης και επηρεάζει τόσο την λειτουργικότητα ενός ακινήτου όσο και την ασφάλεια τόσο των Ανθρώπων όσο και των συσκευών που βρίσκονται σε αυτό.

Η ReaktoR διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και πιστοποιημένα όργανα μέτρησης με τα οποία πριν από την έναρξη της ανακαίνισης πραγματοποιεί έλεγχο της εγκατάστασης.

Στην συνέχεια:

 • Αντικαθίστανται όλες οι καλωδιώσεις με νέες σύγχρονων προδιαγραφών.
 • Τοποθετούνται νέοι μπριζο-διακόπτες σε όλο το σπίτι και ηλεκτρικό κουδούνι για την πόρτα.
 • Εκτός από την υψηλή αξιοπιστία οι διακόπτες που προσφέρονται ακολουθούν την Υψηλή Αισθητική όλης της Ανακαίνισης.
 • Εγκατάσταση ξεχωριστών παροχών για aircondition
 • Εγκατάσταση γειώσεων σε όλους τους χώρους
 • Εγκατάσταση αναμονών τηλεόρασης/δορυφορικής τηλεόρασης.
 • Τοποθέτηση αναμονής για θυροτηλέφωνο

Στο τέλος των εργασιών:

Εξειδικευμένος Μηχανικός της εταιρείας μας διενεργεί μετρήσεις και δοκιμές της ηλεκτρικής εγκατάστασης για να πιστοποιηθεί η υψηλή ποιότητα. Εκδίδεται σχετικό πιστοποιητικό σύμφωνα με τον κανονισμό της ΔΕΗ (HD384).

Υδραυλικές Εργασίες

Η νέα Υδραυλική Εγκατάσταση του Ακινήτου σας υλοποιείται από το έμπειρο προσωπικό μας με υλικά υψηλότερων προδιαγραφών.

Γίνεται πλήρης αντικατάσταση της υπάρχουσας υδραυλικής εγκατάστασης με νέα με πίνακα υδροληψίας και μονωμένη πολυστρωματική σωλήνα.

Το ίδιο πραγματοποιείται και για το δίκτυο αποχέτευσης.

Επίσης, γίνεται η εγκατάσταση όλων των νέων ειδών υγιεινή:

 • Μπαταρίες και λεκάνη λουτρού
 • Έπιπλα λουτρού
 • Καμπίνα λουτρού ή μπανιέρα
 • Νεροχύτη σε κουζίνα.
 • Μπαταρίας νεροχύτη και νεροχύτη κουζίνας.

Δάπεδα

Επίστρωση δαπέδου σε όλο το σπίτι με Laminate 7 ή 8mm ή πλακάκια και γρανιτοπλακάκια σε πολλά σχέδια και χρώματα της επιλογής σας.

Εσωτερικές Πόρτες

 

Σε πολλούς χρωματισμούς με τετραγωνισμένη η οβάλ κάσα (πλακάζ) minimal design ή κλασική ανάλογα με τον χώρο που θα διαμορφώσετε και τις επιθυμίες σας.

Ευρεία γκάμα από πόμολα και κλειδαριές.

Χρησιμοποιούμε υλικά με τις υψηλότερες προδιαγραφές που θα σας εξασφαλίσουν Υψηλή Αισθητική και Μακροζωία της εγκατάστασης.

Πόρτα Ασφαλείας

Περιλαμβάνεται πιστοποιημένη θωρακισμένη πόρτα διπλής θωράκισης.

Και πάλι η επιλογή του σχεδίου είναι δικιά σας μέσα από μία πληθώρα σχεδίων.

Ντουλάπες

Ντουλάπες φτιαγμένες στα δικά σας μέτρα και ανάγκες.

Με νέες μεθόδους για την πλήρη εξοικονόμηση χώρου.

 • Συρτάρια με μηχανισμούς
 • Σε πολλά χρώματα και σχέδια πάντοτε μέσα από την δική σας επιλογή

Κουφώματα Αλουμινίου

Τα εξωτερικά κουφώματα παλαιού τύπου αποτελούν σημαντική πηγή δαπάνης καθώς αυξάνουν τα έξοδα θέρμανσης.

Με το πακέτο All Inclusive Αναβαθμίστε ενεργειακά το σπίτι σας με νέα κουφώματα αλουμινίου κορυφαίας ποιότητας Europa και εξοικονομήστε ενέργεια και χρήματα.

Διπλά ηχομονωτικά τζάμια, ρολά και τοποθέτηση σίτας σε όποιο χρώμα σας αρέσει.

Καινούργια θερμαντικά σώματα τύπου Panel

Τα παλαιού τύπου θερμαντικά σώματα υποβαθμίζουν τόσο Αισθητικά όσο και Ενεργειακά το σπίτι σας. Στην πρότασή μας περιλαμβάνεται η αντικατάσταση με νέα θερμαντικά σώματα τύπου Panel.

Σύστημα Ασφαλείας

Η ReaktoR έχοντας υπόψη  της τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε ασφαλίζει το καινούργιο σας σπίτι με δώρο ένα πλήρες δίκτυο καλωδιώσεων για την εγκατάσταση  συστήματος συναγερμού τελευταίας τεχνολογίας για να κοιμάστε ήσυχοι.

Μάλιστα προαιρετικά Αναβαθμίστε το καινούργιο σας σύστημα συναγερμού και παρακολουθήστε το σπίτι σας εξ'αποστάσεως μέσα από το έξυπνο κινητό σας (το έξυπνο κινητό παρέχεται δωρεάν με κάθε ανακαίνιση All Inclusive και αναβάθμιση σε Smart Secure).