Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε η ελαχιστοποίηση της ενέργειας που καταναλώνει το ακίνητο στο οποίο ζούμε είναι ζωτική.

Εξοικονομεί τα χρήματα τα οποία δαπανούμε και πάνω από όλα ένα ακίνητο το οποίο καταναλώνει  λίγη ενέργεια π.χ. για θέρμανση και ψύξη έχει υψηλότερη εμπορική αξία.

Η ReaktoR με τα πακέτα που διαθέτει σας δίνει την δυνατότητα να επιτύχετε εξοικονόμηση χρημάτων και αύξηση της αξίας του ακινήτου σας σε πολύ χαμηλές τιμές. Μάλιστα, η εταιρεία μας διαθέτει συμβούλους οι οποίοι μπορούν να εντάξουν την αναβάθμιση του ακινήτου σας σε προγράμματα Χρηματοδότησης ή Επιδοτήσεων.

 

Θερμομονωση Eγκαταστασεις Φυσικου Αεριου Αντλιες Θερμοτητας

Θερμομόνωση & Ηλιακοί Συλλέκτες

Βασικό στοιχείο που αυξάνει τα έξοδα θέρμανσης είναι οι θερμικές απώλειες και η  ηλεκτρική κατανάλωση για Ζεστό Νερό Χρήσης.

Γι’ αυτό τον λόγο έχουμε δημιουργήσει ένα ευέλικτο και οικονομικό πακέτο εξοικονόμησης ενέργειας που μπορεί να επιτύχει μέχρι και 60% εξοικονόμηση ενέργειας!

Καλέστε μας για λεπτομέρειες.

h

Ενεργειακά Κουφώματα

Τα εξωτερικά κουφώματα είναι μία σημαντική αιτία απωλειών.

Επίσης, συμβάλουν στην θερμική άνεση εντός του σπιτιού αλλά και στην αισθητική.

Η ReaktoR έχει ετοιμάσει για εσάς ένα προνομιακό πακέτο αντικατάστασης κουφωμάτων με ενεργειακά κορυφαίας ποιότητας της εταιρείας  EUROPA.

h

Ενεργειακό τζάκι

Αναβάθμιση του παλαιού σας τζακιού σε ενεργειακό, αερόθερμο με εγκατάσταση καναλιών σε όλα τα δωμάτια ή με τζάκι λέβητα-νερού κρατώντας τα υπάρχοντα σώματα.

Στην περίπτωση που δεν διαθέτει τζάκι ο χώρος σας μπορεί να τοποθετηθεί καινούργιο εξ’ αρχής.

Μία λύση που μπορεί να σας προσφέρει μέχρι και 30% εξοικονόμηση σε δαπάνες πετρελαίου.

h

Αντλίες Θερμότητας

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον χώρο της θέρμανσης/ψύξης.

Επιτυγχάνετε την μέγιστη εξοικονόμηση και αύξηση της αξίας του ακινήτου σας.

Αναλαμβάνουμε να πραγματοποιήσουμε δωρεάν μελέτη και να σας προτείνουμε την βέλτιστη λύση που ταιριάζει στο ακίνητό σας.